Barnesjakken

Denne ukens barnesjakk var en stor suksess med 17 oppmøtte. Dagen startet med undervisning fra Stig-Atle hvor han med hjelp av de unge sjakkspillerne fant sjakk matt i ett trekk i flere posisjoner. Barna viste entusiasme og glede i både undervisningen og i sjakkpartiene etterpå. Noen prøvde seg med klokke og noen uten. Det viste seg å gi mersmak til mange av de oppmøtte. Siden barnesjakken nå har fått flere nye medlemmer. Vi er glade for all den gode sjakken som ble spilt i Åmot kirke i dag. Hurra!!!

Konradturnering

Til tross for svakt oppmøte var det en spennende første runde av 2019-s første Konradturnering. Det var Gjermund, Eirik, Sondre og Kazim som var klare for kamp midt i barnesjakkens entusiasme.

Kazim og Sondre spilte et spennende parti som endte i remis, til tross for at Sondre stod med tre bønder for én offiser. Det ble for komplisert for han siden Kazim hadde mange muligheter for gaffel med hesten selv om Sondre stod med et tårn i sterk posisjon. Hadde det vært et langsjakkparti hadde det kanskje endt i noe annet enn remis?

Gjermund spilte solid og sikret seg 1,5 poeng. Sondre og Kazim fikk begge to remis og én seier hver, som betyr at de leder turneringen på delt førsteplass. Eirik endte med 0,5 poeng.

Vi håper på flere som møter i runde 2 den 6. februar.

Stillingen er derfor som følger:

  1. Kazim           7 poeng
  2. Sondre         7 poeng
  3. Gjermund      6 poeng
  4. Eirik         4 poeng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.