Årets landsturnering i Moss/Sarpasborg er historie og her er resultatene for våre spillere. Totalt sett var det 543 deltagere i turneringen og modumsjakken hadde med 10 spillere som er klubbrekord. Bildet over er hentet fra laglynmesterskapet hvor vi stilte med 3 lag.  Alle lagene fikk noen seiere med det holdt ikke til finalespille senere på kvelden.

Georg spilte i Senior A + 50. Etter en litt treg start avsluttet han turneringen meget sterkt med 5 seiere på rad. Dette holdt til en strålende 4 plass i gruppen med 5.5 poeng og en prestasjon på over 2000.

Sist Andreas spilte hovedturneringen i landsturneringen var i klasse 2  i Trondheim 2014
. Det ble en flott turnering i år med 6 poeng og en flott 7 plass i klasse 1. Det var veldig jevnt i denne gruppen. Det skilte bare ett poeng mellom 1 plass og 11 plass.
Andreas tok seg også til finalen i sin klasse i NM lynsjakk. I en gruppe med 6 spillere ble det en 4 plass.

Sterk turnering av Jan Gunnar i klasse 1. Han tapte bare første partiet. Dette holdt til en flott 13 plass med 5.5 poeng

 

Første året til Kazim i klasse 2 og han gjør en fin turnering med 4 poeng -49.plass. . Dette er den største klassen i landsturneringen med 71 deltagere.
Kazim deltok i den sterke juniorklassen i NM lynsjakk og der fikk han 5 poeng på 11.runder som holdt til 9.plass.

Steinar deltok også i klasse 2 og det ble 3.5 poeng og en 58.plass.

 

Ingrid spilte i klasse 3 og startet meget sterkt med 5 strake seiere før første tap kom i 6 runde. Endte tilslutt på en strålende 3 plass med 6.5 poeng , ett poeng bak vinneren. Gratulerer så mye!!

 

Aud Norunn spilte veldig solid og endte på en 14.plass i klasse 3 med 5.5 poeng. Tapte bare med sorte brikker.

 

Første året til Per Erik i klasse 3. Startet veldig bra med 3.5 poeng på 4 runder og tapte dessverre de 5 siste rundene. Det holdt til en 33 plass med 3.5 poeng.

 

Gjermund måtte stå over en runde på grunn av sykdom. Han fikk tilslutt 4 poeng som holdt til en 33 plass. Tapte bare 2 partier men ble litt mange remiser.

 

Asle spilte også bare 8 runder og fikk tilslutt 4.5 poeng. Dette holdt til en 26 plass i klasse 4.

http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=Landsturneringen2018-MossSchakklub

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.