Både 1 og 2 laget vårt vant sine bortekamper i dagens runde i seriesjakken.

Nordstrand 6 – Modum 1       1     –  3
Stjernen  4    – Modum 2       1.5   –  2.5

Her en rapport fra 1 laget skrevet av Ole Morten Persen:

Modum 1 tok turen til Lambertseter Gård og møtet med Nordstrand 6. Vi var ubeskjedne nok til å se på oss som favoritter på forhånd. Rasmus på førstebord spilte sin sedvanlige Veresov og fikk etterhvert en klar fordel da han vant en bonde. Selv om han mente at han kunne vært mer presis i gevinstføringen, så holdt det til en grei seier.

Jan Gunnar på 2. bord spilte prøyssisk med sort i en variant der hvit ofrer en bonde og satser på kongeangrep. Jan Gunnar stod solid nok, og da hvits dronning plutselig ble litt trang i skjæret og sort fikk konsolidert så ble det grei skuring.

Ole Morten på 3. bord kom tilsynelatende greit ut, men klarte så å rote bort en bonde. Da han i tillegg ikke benyttet sjansen til å utligne stillingen noe senere, så gikk det raskt nedover.

Gjermund spilte solid i åpningen og midtspillet og fikk etterhvert avviklet til et sluttspill med tårn og løperpar og like mange bønder på hver side. Det burde kanskje endt remis, men så bukket motstanderen en offiser, og da var Gjermund nådeløs og grep poenget med begge hendene.

Vi vant dermed kampen 3-1 og har fått en perfekt start på serien med to strake lagseiere.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.