Georg A.Krohg  Modum SK er Buskerudmester 2019 og er dermed kvalifisert for årets mesterklasse under Landsturneringen i Larvik. Han vant med 3 poeng ,foran Jan Gunnar Fredriksen Modum SK og Frode Skjemstad fra Eiker SK som begge fikk 2 poeng. Det var 4 spillere fra Buskerud i A gruppen. Totalt sett var det 15 spillere fra Buskerud som spilte på Blaafarveværket.

A gruppen ble vunnet av Vegard Koi Gandrud som spiller for SK 1911. Isak Sjøberg Nordstrand SK kom på 2 plass. Begge fikk 4 poeng. Vegard hadde bedre kvalitet med seier over Isak i runde 3. Isak avsluttet sterkt med seier over GM Johan Sebastian Christiansen Vålerenga i ett forrykende parti.
Johan Sebastian kom på 3 plass med 3.5 poeng.

Isak Sjøberg og Vegard Koi Ganderud. Vi gratulerer!!

Georg endte på en 6 plass og Jan Gunnar på en 10.plass. Det var 16 deltagere i A gruppen.

Vi hadde livesending fra alle 3 gruppene- 5 partier i A, 4 i B og 3 i C gruppen, de kan sees imellom på livelinken som ligger inne i turneringservice på:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=BlaafarvevarketGP2019-ModumSjakklubb

Linnea Larre vant B gruppen med 4.5 poeng foran vår Eirik som imponerte med 4 av 5 poeng i løpet av helgen!! Vi gratulerer…
Det var 5 andre Modum spillere i denne gruppen og vi nevner Stig-Atle og Aud Norunn som endte på hendholdsvis 10 og 11 plass. Det var 26 deltagere i B gruppen.

William Alexander Olsen fra Bærum SS endte på 3 plass med 4 poeng.

Vinnerne i A, B og C gruppen fikk også en Blaa springer i premie. Spesiallaget til denne turneringen.

C gruppen ble vunnet av Halvor Haug fra OSS med 4.5 poeng med Eyvind Larre på 2.plass med 4 poeng og Gardar Foss Bjørnstad på 3.plass med 3 poeng.
Det var 8 deltagere i C gruppen

**

Julie Sømhovd  Nordstrand SK ble beste damespiller i C gruppen.